NOV AUTOPODIZAČ ZA KONTEJNERE STIGAO U JKP „3.OKTOBAR“

U borsko Javno komunalno preduzeće „3.oktobar“ stigao je nov autopodizač za kontejnere. Očekuje se da uskoro pristigne i autočistilica  na kamionskoj šasiji.

-Ovo novo vozilo vredno je 18,4 miliona dinara. Do sada smo u JKP „3.oktobar“ i modernizaciju voznog parka uložili oko  144 miliona dinara i time ćemo podići kvalitet usluga preduzeća-kazao je Gojko Džaković, pomoćnik gradonačelnika Bora.

Igor Mitrović, mašinski inženjer je naglasio da ovo vozilo ima nemerljiv značaj za funkcionisanje JKP „3.oktobar“.

– Povećavamo kapacitet obavljanja komunalnih usluga i brže i efikasnije uklanjanje otpada. Imali smo jedno vozilo koje je obavljalo funkciju za utovar velikog kontejnera koje je dosta staro i na ivici tehničke ispravnosti. Sa  ovim novim vozilima otklonićemo niz problema i funkcionisaćemo mnogo brže i jednostavnije. Sada ćemo biti u mogućnosti da sve poslove obavljamo mnogo brže i efikasnije i na opšte zadovoljstvo građana-kazao je Mitrović.

Do sada su u ovo komunalno preduzeće stiglo stigla dva kamiona kipera, dve radne mašine, kamion autosmećar, autopodizač i očekuje se da pristigne autočistilica. Autopodizač za kontejnere služiće za podizanje kontejnera od pet i sedam kubika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *