OBAVEŠTENJE O KRAĆEM PREKIDU SNABDEVANJA ELEKTRIČNOM ENERGIJOM

Elektrodistribucija Zaječar-Ogranak u Boru obaveštava potrošače da će zbog neophodnih radova na otklanjanju kvarova na sanaciji kvara, da bi se uspostavilo normalno snabdevanje električnom energijom, u utorak, 19.03.2024 u periodu od 10-do12 časova, bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: centar sela Šarbanovac.

Takođe, u utorak 19.03.2024 u periodu od 12-do15 časova, bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Obdanište Boško Buha, delovi ulica : Moše Pijade od broja 30 do br.44. , Boška Buhe od br.1. do br. 6. , ul 3. oktobar od br 1. do br 9., dok će u sredu 20.03.2024 u periodu od 08.30 -do14 časova, bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Jovana Cvijića 10.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom.

-Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.  Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom. Eventualno – U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni-navodi se u saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *