OD PETKA PONOVO RADI BIOSKOP „ZVEZDA“ BOR

Bioskop „Zvezda“ u Boru u petak 23. aprila 2021. godine ponovo otvara svoja vrata za sve posetioce i ljubitelje filma, nakon šest meseci pauze uslovljene nepovoljnom epidemiološkom situacijom, saopštio je borski Centar za kulturu. Bioskop ,,Zvezda“  prilagodio je svoj rad merama zaštite tokom epidemije korona virusa i preporukama nadležnog ministarstva koje se odnose na rad ustanova kulture.

Na repertoaru bioskopa ,,Zvezda“ su sledeći filmovi:

od 23. do 29. aprila 2021. godine – animirani film ,,Duša“ u 16 i 18 sati,
od 23. do 29. aprila 2021. godine – film ,,Super Dip″ u 20 sati.

Iz Centra za kulturu su saopštili da je cena ulaznice 250,00 dinara, kao i da je svakog utorka  filmski dan u bioskopu i cena ulaznice biće i do 20% niža za projekcije filmova. Ponedeljak je neradni dan.

Iz Centra za kulturu napominju da je u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, broj slobodnih mesta u bioskopu ,,Zvezda“ redukovan  na 88 mesta po projekciji, i da su svi posetioci  dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu ,,Zvezda“. Na ulazu u bioskop obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru.

Telefoni za informacije su sledeći:

– Centar za kulturu – 030/424–546 od 8 do 14 sati.

– Bioskop „Zvezda“ – 030/421–259 od 15 do 20 sati.

Blagajna bioskopa radi svakodnevno, sem ponedeljka, od 15 do 20 sati i karte se mogu kupiti u tom periodu za sve projekcije.

Više o filmovima moćete pogledati na sajtu https://centarzakulturubor.org…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *