„UJEDINJENI ZA BOR“ TRAŽE DA SE RAZMATRAJU PROBLEMI GRAĐANA KRIVELJA

Odbornička grupa „Ujedinjeni za Bor“-Narodna stranka-Vlaška narodna stranka zatražila je dopunu dnevnog reda sutrašnje sednice Skupštine grada Bora, sa predlogom za razmatranje problema građana Krivelja  nastalih, kako navode iz ove odborničke grupe,  usled višedecenijske eksploatacije mineralnih sirovina.

Ova odbornička grupa je predložila da se na sednicu, između ostalih, po ovoj tački dnevnog reda pozovu: načelnik Borskog upravnog okruga, kao i predstavnik Ministarstva rudarstva i Ministarstva za zaštitu životne sredine, predstavnik Instituta za rudarstvo i metalurgiju u Boru, i predstavnik Tehničkog fakulteta u Boru.

Kako je naveo Dragan Marković, predsednik odborničke grupe „Ujedinjeni za Bor“-Narodna stranka-Vlaška narodna stranka, drugi predlog za dopunu dnevnog reda je ostvarivanje javnog interesa u cilju unapređenja uslova života građana na teritoriji grada Bora, koju je on podneo kao odbornik Narodne stranke u Skupštini grada Bora.

-Stavljanjem na dnevni red ove dve tačke vlast u Boru bi pokazala da radi za građane Bora i okolnih sela a ne samo u ličnom interesu i po zahtevima centrala iz Beograda-naveo je Marković.

Sednica grada Bora zakazana je za sutra 23.april sa početkom u devet sati u sali bioskopa „Zvezda“. Na dnevnom redu je 16 tačaka, o kojima će odlučivati odbornici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *