OTVORENI BAZENI POČINJU SA RADOM U PONEDELJAK

Iz Ustanove Sportski centar “Bobana Momčilović Veličković” saopštavaju da je sve spremno za početak letnje sezone i otvoreni bazeni krenuće sa radom u ponedeljak, 26.juna.

-Radno vreme otvorenih bazena za građanstvo je od 11 do 19 časova radnim danima i vikendom. U jutarnjim i večernjim terminima odvijaće se trenažni procesi plivačkih klubova. Cena ulaznice je nepromenjena i iznosi 150 dinara, deca do sedam godina ne plaćaju ulaznicu uz obavezno prisustvo punoletnog lica. Mesečna karta za posetioce je , takođe, nepromenjena i iznosi 2.300,00 dinara. Prema Skupštinskoj odluci grada Bora besplatan ulaz na bazen imaju sledeće kategorije: Odlični đaci osnovne i srednje škole sa prosekom 5,00 (dostaviti na biletari USC “Bobana Momčilović Veličković” u Boru original đačke knjižice sa fotografijom učenika na uvid i kopiju iste, i svedočanstvo o završenom razredu tekuće školske godine), Deca starosti do sedam godina (uz obavezno prisustvo punoletnog lica, maksimum dva deteta uz jedno punoletno lice), Najuspešniji  sportisti i učenici: Osvajači nagrada na državnom i međunarodnom takmičenju, Reprezentativci Republike Srbije u svim sportovima, Osvajači medalje na republičkom školskom takmičenju -dostaviti na uvid na biletari  USC “Bobana Momčilović Veličković” u Boru original pisanog dokaza ili potvrde nadležnog granskog saveza ili saveza za školski sport i kopiju istog), Osobe sa invaliditetom (dostaviti na uvid na biletari  USC “Bobana Momčilović Veličković” u Boru original rešenja o invalidnosti i kopiju istog kao i očitanu ličnu kartu lica). Za navedene kategorije iz prethodnog stava izdaju se godišnje propusnice uz prethodno potpisan zahtev , sa dostavljenom fotografijom osobe (slika 30×30) i dostavljenom potrebnom dokumentacijom u originalu na uvid i kopijom koja ostaje u arhivi sportskog centra. Propusnica se preuzima narednog dana na biletari bazena ustanove-navodi se u saopštenju.

Kupačima će na ulazu kod biletare biti dostupna tabla sa obaveštenjem o temperaturi vode. Kao i do sada kvalitet i ispravnost bazenske vode kontrolisaće Zavod za javno zdravlje “Timok” Zaječar dok će o bezbednosti kupača brinuti licencirani spasioci.

USC “Bobana Momčilović Veličković” poziva sve građane da rashlađenje u vrelim danima i ovog leta potraže na bazenima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *