TRAGEDIJA KOD BORA: ŽENA NASTRADALA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI, SIN JOJ PREMINUO

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23 sata kod Borskog jezera u tzv pirotskom naselju nastradala je Slavka T.M. (70).  Njen sin Dragan P. (51) je iste večeri preminuo, nakon što je dobio bolove u grudima.

Kada se Draganu odjednom uveče slošilo pozvao je Hitnu pomoć koja je odmah krenula na intervenciju.Tada je njegova majka  izašla na put kako bi videla kad nailazi vozilo a onda se dogodila strahovita nesreća. Iz susednog pravca naišao je automobil marke fiat punto, koji se kretao iz pravca Borskog jezera ka Brestovcu i kojim je upravljao Z.M. (47). Nezvanično,  usled neprilagođene brzine i uslovima na putu fiat je udario u Slavku koja je, u tom trenutku,  šetala kolovozom.

Nesrećnoj ženi nije bilo spasa, iako su lekari pokušali da joj pomognu. Iz borskog Doma zdravlja su saopštili da su primili poziv od D.P. koji se žalio na bolove u grudima. Kada su stigli na lice mesta došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je nesrećna žena zadobila višestruke povrede a Hitna služba je mogla samo da konstantuje njenu  smrt.

Hitna pomoć je preuzela pacijenta koji je uputio poziv, pokušana je reanimacija sve do najbliže zdravstvene ustanove ali on je, uprkos naporima lekara da mu sačuvaju život, preminuo.

Iz PU Bor su saopštili da je Z.M. određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo teška dela protiv bezbednosti saobraćaja i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

On se sumnjiči da je sinoć upravljajući puntom naleteo na sedamdesetogodišnju ženu  koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *