ČLANOVI POKS-a PREŠLI U SNS

Članovi Pokreta za obnovu Kraljevine Srbije (POKS), potpisalo je pristupnice i pridružilo se Srpskoj naprednoj stranci u Boru.

-Naš motiv da pristupimo SNS je što su se izgubili osnovni postulati POKS-a i pravu državotvornost i mogućnost da utičemo smo videli sa članovima SNS i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i na lokalnom i na državnom nivou-kazao je Slaviša Mladenović, predsednik gradskog odbora POKS.

Aleksandar Milikić, poverenik SNS u Boru je naglasio da politika koju je vodio POKS i koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima samo jedan cilj da Srbija mora da ide napred i ne sme da stane.

-U SNS ima mesta za sve ljude koji Srbiju vide kao svoju kuću, otadžbinu, kao jedinu zemlju koju imamo i koje nećemo da se odreknemo. SNS ima dobre i vredne ljue koji znaju da brinu jedni o drugima. Postali smo bogatiji za još mnogo dobrih ljudi. Vrata smo otvorili i uvek će biti otvorena za nove članove. Prosečna zarada u Boru je danas druga po veličini u Srbiji i iznosi 100 855 dinara, a 2012. je bila 39.000 dinara. Nikad nije bila manja nezaposlenost, danas  na evidenciji NSZ ima 2400 nezaposlenih,  a 2012 je bilo 6500 ljudi bez posla. Sve se ovo dešava jer Srbija ima odgovornog vođu, predsednika Aleksandra Vučića koji zna da brine o svim građanima -kazao je Milikić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *