JONG ČEN:ZAJEDNIČKIM SNAGAMA KA NOVIM USPESIMA

Drage kolege, dragi Borani,

Nalazimo se na kraju još jedne uspešne poslovne godine, koja je kompaniji Serbia Zijin Mining donela nova postignuća i uspehe, zahvaljujući marljivom radu i naporima koje smo svi zajedno uložili. Zato se srdačno zahvaljujem svim zaposlenima, ali i svima koji su podržali naš rad. Kraj godine je prilika da se sumiraju rezultati, ali i rezimiraju najznačajniji trenuci u ovoj godini. Zato bih voleo da se svi podsetite naših postignuća u 2023-oj i na trenutak ih pogledate mojim očima.

A ja sam uočio da smo svi zajedno, kako mi u matičnoj kompaniji, tako i zaposleni u podizvođačkim firmama, u jednoj globalno izazovnoj poslovnoj godini, uložili veliki trud da ispunimo ciljeve i uspešno izvršimo sve zadatke. Snaga našeg kolektiva, u kom apsolutno svaki pojedinac ima značajno mesto i ulogu, snažan timski duh i udruženost zaposlenih na prvoj liniji, ali i kvalitetan rad i saradnja svih sektora, omogućili su nam da uspešno koračamo napred i ostvarimo značajne uspehe. Zato svakog pojedinačno pohvaljujem i svakom pojedinačno se zahvaljujem.

A u čemu se ogledaju naši uspesi?

Naš najvažniji zadatak ove godine bio je očuvanje bezbednosti. Hvala Vam što smo na putu ispunjenja ovog cilja, svi bili istrajni i što možemo da istaknemo da imamo više od 500 dana bez akcidentnih situacija. “Ljudski život je neprocenljiv” i zato bezbednost i zdravlje na radu ostaju naši najvažniji prioriteti i u 2024. godini. Kao ozbiljna rudarska kompanija koja je istinski posvećena očuvanju bezbednosti, zaštiti životne sredine, zapošljavanju lokalnog stanovništva, ulaganju u bolji život svih građana Bora, želim da istaknem da sam ponosan što smo i ove godine pokazali
kolegijalnost, solidarnost, istakli se svojim humanitarnim radom, ali i našim sveukupnim doprinosom društvu.

Naš zadatak u 2024. godini jeste da zadržimo odgovoran odnos prema poslu, pozitivan stav prema životu i radu i želju za uspešnim razvojem i postizanjem novih još boljih rezultata. Pred nama su godine novih ulaganja, izgradnje i razvoja koje će pomeriti standarde u oblasti zaštite životne sredine, tehnologije koja se primenjuje u rudarskom procesu, ali i mnogim drugim oblastima. Zato ćemo novu godinu tretirati kao čisto platno po kome ćemo ponovo zajedno slikati nove uspehe. Na tom platnu želim svima pregršt smelih crteža nadahnutih hrabrošću, kreativnošću, entuzijazmom, kako bismo svi zajedno došli do još boljih rezultata i ostvarenja glavnih ciljeva. A naš najznačajniji i najvažniji cilj jeste da prvi zeleni rudnik u Srbiji “Čukaru Peki”, bude pravi primer visokotehnološkog razvoja, bezbednog i ekološki uređenog rudarskog radnog okruženja i kao takav postane najznačajniji rudnik u Evropi i svetu.

U ime kompanije Serbia Zijin Mining i svoje lično ime upućujem Vam srdačne pozdrave i najlepše želje za predstojeće praznike. I Vama i Vašim ukućanima želim srećnu Novu godinu, radostan Božić, dobro zdravlje, lične i profesionalne uspehe i veliku porodičnu srećnu!

Zdravi i veseli bili!
Srećno!

Generalni direktor Serbia Zijin Mining d.o.o Bor,
Jong Čen

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *