SRBIJA ZIĐIN MAJNING DONIRALA NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE

Kompanija „Srbija Ziđin Majning” i ove godine obradovala je đake borskih seoskih škola podelom novogodišnjih paketića.

Novogodišnji pokloni podeljeni su danas učenicima izdvojenog odeljenja Osnovne škole „Vuk Karadžić” u Slatini, a paketićima koje je obezbedila kompanija „Srbija Ziđin Majning” biće obradovani i đaci Osnovne škole „Stanoje Miljković” u Brestovcu, kao i izdvojenih odeljenja u Metovnici i Šarbanovcu.

Obrazovanje je važan deo na putu odrastanja svakog deteta, a početak tog puta je često vezan za život u osnovnoj školi, smatra zamenik generalnog direktora kompanije Gan Jonggang, zato je „Srbija Ziđin Majning”, koja je uvek isticala obrazovanje kao prioritet, odlučila da nastavi podršku razvoja dece u mnogim aspektima, počev od ulaganja u uređenje obrazovnih ustanova do obezbeđivanja školskog pribora

„Čast nam je i zadovoljstvo što smo sa vama u ovom divnom trenutku. Kao deo zajednice, osećamo duboku odgovornost i svesni smo da su deca nada za budućnost društva. U ime kompanije zahvaljujemo se na podršci i radujemo se što ćemo osnovce u zajednici obradovati novogodišnjim poklonima. U budućnosti ćemo se truditi još više. Posvećeni smo ne samo obezbeđivanju boljih obrazovnih resursa, već smo fokusirani i na omogućavanje raznovrsnijeg školskog pribora kako bismo osigurali da deca imaju kvalitetniju nastavu i da se svako dete oseća toplo i bezbrižno dok uči. Nadamo se da će naši napori stvoriti bolje uslove đacima za učenje, pomoći im da odrastaju zdravo i doprineti više društvenoj zajednici u budućnosti. Radujemo se zajedničkom razvoju i napretku i stvaranju još bolje budućnosti u narednoj godini. Želimo da svako dete bude nasmejano, da ostvari veće uspehe i stekne više znanja u novoj godini”, istakao je Gan Jonggang zahvalivši se svima koji su podržali obrazovne projekte koje je pokrenula kompanija, jer su na taj način zajedničkim snagama omogućeni bolji uslovi rada borskih škola i poželeo svima srećne novogodišnje i božićne praznike.

Direktorka Osnovne škole „Vuk Karadžić” u Boru Ivana Pajkić kaže da, osim što kompanija „Srbija Ziđin Majning” svake godine đacima izmami osmeh na lice podelom novogodišnjih paketića, često izlazi u susret i pomaže školi u Slatini realizacijom velikih i značajnih projekata.

„Želim da se zahvalim kompaniji Srbija Ziđin Majning koja svake godine povodom novogodišnjih praznika deci daruje paketiće. Ovo nije jedina stvar kojom kompanija izlazi u susret našoj školi, odnosno izdvojenom odeljenju u Slatini. Odazivaju se zaista svim našim molbama za pomoć školi. Realizovali su velike projekte u školi u Slatini kao što su zamena ograde oko školskog dvorišta i renoviranje podova u školi. Nadam se da će ovo prijateljstvo trajati još dugo i da će kompanija Srbija Ziđin Majning i dalje pružati nesebičnu podršku ovoj školi, ali i zajednici generalno, jer na taj način deca će imati bezbedan boravak u učionicama i srećno detinjstvo”, naglasila je Pajkić.

Predanim radom na unapređenju obrazovanja, kompanija „Srbija Ziđin Majning” pokazuje dugoročnu brigu o budućnosti svakog deteta i ostvaruje značajan doprinos zajednici u kojoj posluje, stvarajući bolje uslove za učenje i podržavajući razvoj dece.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *