IZ BUDŽETA ZA AKTIVNOSTI U SELIMA

Na 130. sednici Opštinskog veća u Knjaževcu, koja je održana u martu, odobreno je tri i po miliona dinara za infrastrukturne radove u mesnim zajednicama.

Izgradnja sistema za vodosnabdevanje, rekonstrukcija seoskih domova i drugi infrastrukturni projekti u nekoliko knjaževačkih sela, biće podržani sredstvima budžeta opštine Knjaževac, čulo se tada na sednici Opštinskog veća.

– Na sednici Veća smo izdvojili sredstva za nove aktivnosti po mesnim zajednicama. Najznačajniji iznosi opredeljeni su za dogradnju sistema za vodosnabdevanje u Balanovcu, rekonstrukciju doma u Koželju, sanaciju objekta u crkvenom dvorištu u Bučju. Sve ukupno, to je oko tri i po miliona dinara. U budžetu za ovu godinu za projekte MZ opredelili smo 20 miliona dinara –  rekao je predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

Na sednici je prihvaćen  i izveštaj o radu Pravobranilaštva za 2015. godinu. Većnici su doneli rešenje o raspodeli sredstva iz budžeta opštine za sufinansiranje projekata kojima se ostvaruje javni interes u oblasti javnog informisanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *