POŠTANSKA ŠTEDIONICA NA STAROJ PLANINI

U hotelu Stara planina na Jabučkom ravništu otvorena je ekspozitura banke Poštanska štedionica. Početak rada označili su Vladimir Simović, direktor Javnog preduzeća Stara planina i Srđan Cekić, predsednik Izvršnog odbora Poštanske štedionice.

Posetioci Stare planine i gosti istoimenog hotela na Jabučkom ravništu od sada mogu da koriste usluge banke Poštanska štedionica. Na svečanosti organizovanoj povodom zvaničnog početka rada ekspoziture prisutnima se obratio Vladimir Simović, direktor Javnog preduzeća Stara planina.

– Za nama je veoma uspešna zimska sezona na Staroj planini.  Prva aktivnost tokom ove letnje sezone, nam je otvaranje Banke Poštanska štedionica  u kompleksu hotela. U dogovoru sa rukovodstvom Banke, uvideli smo neophodnost ovakvog sadržaja i siguran sam da na ovaj način podižemo nivo usluga na zadovoljstvo naših posetilaca –  rekao je Vladimir Simović, direktor JP Stara planina.

Otvaranjem samostalnog šaltera i instaliranjem bankomata značajno će se poboljšati kvalitet usluga u finansijskom sektoru, smatra Srđan Cekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica.

-Nivoom naših usluga sigurno će biti zadovoljni gosti hotela Stara planina i verujem da će se to odraziti da neki od njih postanu i naši klijenti – dodao je Cekić.

Banka Poštanska štedionica, otvaranjem šaltera na Staroj planini, kontinuirano širi svoju poslovnu mrežu. Planirano je da u ovoj godini bude otvoreno još 40 šaltera i ekspozitura širom zemlje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *