PEPELJUGA NEKAD I SAD

dsc_0312Povodom obeležavanja 79 godina uspešnog rada i postojanja, učenici osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Boru pripremili su svečanu priredbu, protekle nedelje, pod nazivom „Pepeljuga nekad i sad“, u  sali Muzičke škole „Miodrag Vasiljević“. Uz podršku učiteljice Radice Volanović, učenici su na pravi način iskazali kreativnost koju je borska publika nagradila gromoglasnim aplauzom.

-Između dva praznika urađena je krovna konstrukcija na matičnoj školi u Boru, a u izdvojenom odeljenju u Slatini zamenjena je unutrašnja i spoljna stolarija, kao i celokupno renoviranje sanitarnih čvorova. Od ove godine krenuli smo sa radom i opremili prostorije za produženi boravak, kao i spoljašnji prostor raznim rekvizitima koji su dobijeni iz donacija-kaže Ivana Pajkić,direktor OŠ „Vuk Karadžić“.

Ona dodaje da su učionice opremljene i novim računarima, a samim tim poboljšan i osavremenjen nastavni rad, tako da ni uspesi nisu izostali.

– Veoma smo zadovoljni uspehom naših učenika u prošloj školskoj godini. Postigli su zapažene rezultate na okružnim takmičenjima iz srpskog jezika i biologije, i nadamo se još boljim rezultatima u ovoj školskoj godini-ističe naša sagovornica.

Najstarija Osnovna škola u Boru ima oko 500 đaka, obrazovanje odraslih pohađa oko 50 polaznika ovog obrazovnog programa, a nastavno i nenastavno osoblje broji oko 70 zaposlenih, zajedno sa područnim odeljenjem u Slatini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *