USVOJEN LOKALNI ANTIKORUPCIJSKI PLAN

Skupstina (10)U Knjaževcu je održana 14. sednica Skupštine opštine na kojoj su usvojeni  izveštaji o realizaciji programa javnih preduzeća i ustanova, završni račun budžeta za 2016. godinu i Lokalni antikorupcijski plan.

Na sednici se, između ostalog, razmatralo o stepenu realizacije programa poslovanja Direkcije za razvoj, urbanizam i izgradnju. Do novembra 2016. poslovali smo kao indirektni korisnisi budžeta, podsetio je odbornike direktor sada Javnog preduzeća Mladen Radosavljević, naglašavajući da je program za prošlu godinu realizovan gotovo u potpunosti.

Diskusiju o radu JKP Standard u prošloj godini odbornica ”Za Knjaževac zajedno” Ljiljana Mihajlović iskoristila je da se osvrne na problem divlje deponije na prostoru nekadašnje veterinsarske stanice, a  Izveštaj o radu Agencije za razvoj Knjaževca pozdravila je i opozicija.

Na sednici su jednoglasno usvojeni završni račun budžeta i Lokalni antikorupcijski plan.

Projekat “Podrška poljoprivredi, turizmu i maloj privredi : kreativnost i inovativnost u praksi”   – “Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *