KNJAŽEVAC-REGION ATRAKTIVAN ZA NOVE INVESTICIJE

EBA 2Opština Knjaževac dobila je prestižnu nagradu Evropske biznis Skupštine kao region atraktivan za nove investicije, koja je 3. jula uručena u Lucernu u Švajcarskoj, saopšteno je iz kabineta predsednika opštine Knjaževac.

Opština Knjaževac se našla u društvu najeminentnijih i najuspešnijih kompanija, univerziteta iz Evrope, Azije i Afrike, a nagradu za region atraktivan za nove ivesticije je pored Knjaževca dobilo još pet gradova sa ova tri kontinenta.

Nagrade su dodeljivane u četiri kategorija: biznis, zdravstvo, obrazovanje i regioni atraktivni za nove investicije. Ovo ogromno medjunarodno priznanje je od velikog značaja za dalji ekonomski razvoj opštine Knjaževac jer ovakvo prestižno priznanje doprinosi boljoj vidljivosti i prepoznatljivosti Knjaževca ne samo u Srbiji već i u čitavoj Evropi a i šire.

Saopšteno je i da će Evropska biznis Skupština  krenuti u promociju opštine Knjaževac, a i na svom sajtu će postaviti kompletan profil opštine.  Na ovoj dodeli priznanja opštinu Knjaževac su predstavljali šef Kabineta predsednika opštine Branislav Josifović i pomoćnik predsednika opštine Goran Popović.

Projekat “Podrška poljoprivredi, turizmu i maloj privredi : kreativnost i inovativnost u praksi”   – “Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *