IZABRANI VEĆNICI

SKUPSTINA2 (1)U drugom pokušaju na sednici Skupštine odbornici su tajnim glasanjem izabrali  Bogosava Belića i Slađanu Točaković za članove Opštinskog veća u Kladovu. Za funkcije u Opštinskoj vladi kandidovani su članovi Srpske napredne stranke koji na prethodnoj sednici nisu dobili dovoljan broj glasova jer je izostala podrška njihovih stranačkih kolega.

– Kandidat Bogosav Belić, dobio je 17 glasova, dok je za Slađanu Točaković glasalo 16 odbornika tako da su oboje izabrani za članove Opštinskog veća. Moram da naglasim da u međuvremenu nije došlo krize vlasti, a izbornom novih većnika kompletirali smo sastav lokalne vlade- kazao je  Slaviša Tufajević, predsednik SO Kladovo.

U radu sednice učestvovala su 24 od 28 odbornika, a izbor članova Opštinskog veća bila je jedina tačka šeste ovogodišnje sednice SO Kladovo.

Projekat “Tri stuba razvoja Kladova: turizam, mala privreda i poljoprivreda“ sufinansira Opština Kladovo – „Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *