KNJAŽEVČANI HOĆE U TRGOVCE

KLADOVO-U kladovskom hotelu “Đerdap” u toku  je stručna obuka za 40 budućih trgovaca koji će dobiti posao u dva maloprodajna objekta koja će kompanija “Tekijanka” otvoriti u oktobru u Knjaževcu. Izabrani su kandidati koji su na tri intervjua  uverili komisiju da su spremni da postanu deo tima kompanije koja je lider u oblasti trgovine u Istočnoj Srbiji. O tome su odlučivale nijanse.

– Na javni poziv javilo se 250 nezaposlenih lica iz knjaževačkog kraja različitih zanimanja, sa željom da dobiju radnu knjižicu  u našoj kompaniji koja u svom lancu ima 21 trgovinski objekat u opštinama Bor,Negotin, Majdanpek i Kladovo.Imponovali su njihova samouverenost i volja da budu deo našeg tima, što znači da ni oni koji nisu odabrani neće biti zaboravljeni jer su upisani u našu bazu podataka. Stručno usavršavanje trajaće  tri do četiri nedelje- kazala je Danijela Caranović, PR Kompanije “Tekijanka”.

M.R.

Projekat “Tri stuba razvoja Kladova: turizam, mala privreda i poljoprivreda“ sufinansira Opština Kladovo – „Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Foto: www.tekijanka.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *