NIČIĆ: U TIMOČKOJ KRAJINI VIŠE NEĆE BITI PRITISAKA NA BIRAČE

Na predstojećim lokalnim izborima u Negotinu Srpska napredna stranka(SNS) će sigurno pobediti, ali će ’’malo biti čupavo’’ u Boru i Majdanpeku-Predizborne kampanje će biti bez pritisaka na birače i SNS će nastojati, kao najveća politička stranka u Srbiji, da do poverenja građana dođe kvalitetom svog programa-Za najviše šest meseci  u Timočkoj Krajini neće više biti poverenika i povereništava SNS-a, već će biti izabrani legitimni organi stranke-izjavio je za ’’Borski problem’’ Boško Ničić, koordinator SNS-a za Timočku Krajinu.

Nakon što je pre par meseci Boško Ničić, gradonačelon Grada Zaječara, postao član Srpske napredne stranke(SNS), po pisanju medija, imenovan je i za koordinatora te stranke za celu Timočku Krajinu, odnosno Zaječarski i Borski okrug.

-Posao koordinatora SNS-a za ovaj region još faktički nisam preuzeo. Taj posao i dalje rade oni ljudi koji su ga i do sada radili. Nakon što je ta vest obelodanjena, počeli su da mi se javljaju članovi stranke iz Bora, Negotina, Majdanpeka.., jer očigledno da u tim sredinama među članovima SNS-a postoje neki nesporazumi. Prvo, u ovom trenutku ja ne mogu ni da kažem o kakvim problemima se radi a kamoli da učestvujem u njihovom rešavanju, jer se do pre dva meseca nisam ni bavio organizacijom rada SNS-a. Moj prioritet u ovm trenutku je Grad Zaječar, jer su me građani birali da budem prvi čovek ovog grada, ali ću i posao koordinatora vrlo brzo početi da radim, kao i sve ostalo, temeljno i principijelno. Nedopustivo je da su u većini opština u Timočkoj Krajini već četiri i više godine odbori SNS-a u statusu povereništva-kazao je za Ničić.

Ceo tekst na: bor-sve.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *