NAJLEPŠI OBJEKAT ZA KNJAŽEVČANE

KNJAŽEVAC-Svoja vrata potrošačima u Knjaževcu otvorila je kompanija ”Tekijanka”, trgovinski lanac iz Kladova. Nakon osvećenja objekta, vrpcu su presekli vlasnik Živojin Bolbotinović i predsednik opštine Milan Đokić.

Tekijanka postoji 28 godina u pet opština Timočke krajine i u Knjaževcu će  zaposliti 36 radnika, kazao je Željko Bolbotinović, jedan od članova porodice:  ”Ovo je ”Tekijankin” prvi objekat u Knjaževcu. Sa ponosom mogu da kažem da je ovo najlepši objekat. Hteli smo da pokažemo da Knjaževac zaslužuje da ima najlepši objekat. Hoćemo da se ovde pokažemo i dokažemo. Dolazak ”Tekijanke”, verujemo, iniciraće još bolju utakmicu između nas i naših konkurenata. Mi smo mala, domaća, humana, skromna porodična firma, poznata po upornosti, strpljenju i odgovornosti, koja se zalaže za očuvanje porodičnih vrednosti i tradicije. Volimo da funkcionišemo u dugoročnim okvirima. Odluke donosimo uokvirene dugoročnim kontekstom.”

Porodični biznis može da funkcioniše u Srbiji, a ”Tekijanka” je pravi primer za to, istakao je prvi čovek knjaževačke opštine: ”Svuda u svetu ovakve firme su nosioci razvoja, privrede i ekonomske održivosti. Nadam se da ćete ovde poslovati dobro, a siguran sam da ćemo mi, kao i uvek, biti dobri domaćini. U timu koji za Timočku krajinu treba da pobeđuje narednih godina, kompanija ”Tekijanka” igra na poziciji centarfora i treba još mnogo golova da da za Timočku krajinu i za Knjaževac.”

Brigu o zajednici u koju dolaze ”Tekijanka” je pokazala i ovom prilikom. Svako novorođeno dete u Knjaževcu do  kraja  2017. godine dobiće paket Bebi kluba ove kompanije. Osnovnoj školi ”Vuk Karadžić”, koja je osmog novembra obeležila Dan škole, darivan je lap top računar.

LJ.P.

Projekat “Podrška poljoprivredi, turizmu i maloj privredi : kreativnost i inovativnost u praksi”   – “Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *