OTVORENA NOVA  AUTOBUSKA STANICA U NEGOTINU

NEGOTIN – Preduzeće “Nikolić Prevoz“, vlasnika Danijele i Gorana Nikolića, otvorilo je u Negotinu novu i moderniju autobusku stanicu, površine oko 2.000 kvadrata sa čekaonicom, restoranom, turističkom agencijom i sobama za prenoćište. Novi objekat, po rečima vlasnika, uposliće dvadesetak novih radnika, a šansu će, ističu, pružiti mladim i stručnim kadrovima.

-Najsavremeniji poslovni objekat trenutno u Negotinu, uz koji neizostavno ide i besprekorni vozni park, označava naš ozbiljan pristup i odgovornost koju imamo prema našim putnicima- rekao je Goran Nikolić, vlasnik “Nikolić Prevoza”.

Crvenu traku, kojom je i simbolično puštena na korišćenje ova moderna autobuska stanica, pored vlasnika, presekao je i Bratislav Gašić, direktor Bezbedonosno informativne agencije. Ovom činu prisustvovale su i brojne zvanice iz političkog, kulturnog i javnog života istočne Srbije.

-Nas ova investicija raduje, pre svega, zbog novih radnih mesta koje otvaranje ovog objekta nužno obezbeđuje, jer nam je upravo to, uz ekonomiju i napredak, prioritet. Nadamo se da ćemo i u narednom periodu imati još više investicija i našim građanima obezbediti bolje ekonomske uslove za život naših građana i njihovih porodica – rekao je Vladimir Veličković, predsednik Privremenog organa Opštine Negotin.

Preduzeće “Nikolić Prevoz”, koje u svom voznom parku ima 40 najsavremenijih autobusa i redovno saobraća na linijskim i vanlinijskim pravcima u zemlji i inostranstvu, na proleće će i u Zaječaru otvoriti novu autobusku stanicu, baš u godini kada proslavlja dve decenije uspešnog rada.

– Nadam se da će i mnogi zarobljeni, mrtvi kapitali, teškom mukom stečeni, u budućnosti biti ulagani u naš kraj – istakao je Boško Ničić, gradonačenik Zaječara.

Ceremonijal otvaranja nove autobuske stanice, koju je sa sveštenicima arhijerejskog namesništva negotinskog, osveštao episkop timočki Ilarion, uveličali su i dečji hor „Vivak“ pod upravom Dragane Marinović Simonović, kao i hor hrama Svete Trojice pod upravom Svetlane Kravčenko.

S.M.J.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *