INTERAKTIVNA TABLA NA DAR

KNJAŽEVAC-U Knjaževcu je otvoren još jedan objekat ”Tekijanke” u ulici “Cara Dušana” 31. Povodom otvaranja nove prodavnice, ”Tekijanka” je Osnovnoj školi ”Dimitrije Todorović Kaplar” darivala interaktivnu tablu.

Kompanija ”Tekijanka” otvorila je i drugi market u Knjaževcu. Otvaranje su i ovoga puta pratila iznenađenja za potrošače i najmlađe stanovnike Knjaževca. „Tekijanka“, kao  porodična i društveno odgovorna kompanija, Osnovnoj školi ”Dimitrije Todorović Kaplar” darivala je interaktivnu tablu.

 ”Za kupce smo pripremili zaista sjajne akcije, što za penzionere, što za korisnike naših kartica. Puno proizvoda može da se nađe na sniženju. Korisnici ”Tekijankinih” kartica do kraja novembra imaju 10 odsto popusta na svaku kupovinu. Popust ne važi za proizvode koji su već na akciji. Odlučili smo da ovoga puta doniramo interaktivnu tablu najstarijoj i najvećoj školi u Knjaževcu”, kazala je Danijela Ceranović, PR kompanije ”Tekijanka”  .

Sa prigodnim poklonima, u duhu dobrih komšijskih odnosa, zakucali su i na vrata stanara zgrade u čijem prizemlju se nalazi prodavnica.

 Zadovoljna svojim poslovanjem u Knjaževcu, porodična kompanija ”Tekijanka” širi se u ostalim krajevima Timočke Krajine. Predstoji otvaranje novih objekata u Zaječaru i Zlotu.

LJ.P.

Projekat “Podrška poljoprivredi, turizmu i maloj privredi : kreativnost i inovativnost u praksi”   – “Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *