ZA PREDSEDNIKA GO SNS-A IZABRAN MILAN STANKOVIĆ

ZAJEČAR- Prošlog petka  je u punoj sali zaječarskog pozorišta održana Izborna Skupština Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zaječaru.

Delegati su na glasanju za predsednika GO SNS-a izabrali Milana Stankovića, diplomiranog menadžera, inače pomoćnika gradonačelnika u Gradskoj upravi Zaječar.

“Prioritet Srpske napredne stranke u narednom periodu je ono što smo već pokazali u prethodnih šest meseci, a to je da u što kraćem roku oporavimo grad i izvučemo ga iz finansijske krize, što smo dobrim delom i uspeli, jer ovde više u našem gradu nema kašnjenja ni što se tiče plata ni što se tiče dugovanja u javnom sektoru. Planovi su sigurno da u budućnosti dovedemo investitore, zaposlimo mlade ljude, da zaustavimo odliv naših mladih i svih ostalih, da se u našem gradu može živeti od sopstvenog rada i da ne moraju više naši ljudi da odlaze ne samo iz grada već i iz naše zemlje” – rekao je Milan Stanković, predsednik GO SNS-a Zaječar.

Nakon izglasavanja predsednika GO SNS-a, održana je i prva konstitutivna sednica na kojoj je izabrano rukovodstvo gradskog odbora. Za potpredsednike izabrani su: Stefan Zankov, Vladimir Videnović, Rade Kostić, Sunčica Lalić Stojanović, dok je za sekretara GO SNS-a izabrana Elena Petrović.

A.P.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *