DECA SU UKRAS KNJAŽEVCA

KNJAŽEVAC-Dan Predškolske ustanove ”Bajka” obeležen je, kao i svake godine, fascinantnom priredbom u kojoj je učestvovalo preko 170 devojčica i dečaka iz svih knjaževačkih vrtića.

Dečaci i devojčice iz Predškolske ustanove ”Bajka” u Knjaževcu i ove godine potpuno su ostavili bez teksta mame i tate, bake i deke i svu rodbinu, novinare, a boga mi i lokalnu valast, svojim entuzijazmom, šarmom i energijom i lepotom. Ono što su vaspitačice i vaspitači zamislili, oni su pretočili u scenski izraz. I sve je bilo posebno i uverljivo, bilo da se radilo o tvistu i povratku u šezdesete, koracima narodnih kola, ili o putovanju u podvodni svet.

Predškolska ustanova ”Bajka” priprema se za novu školsku godinu u kojoj će sistemom ove vrste obrazovanja biti obuhvaćena sva deca iz Knjaževca i Kalne.

Mališani su, povodom Dana ”Bajke” dobili zaslužena priznanja za svoje učešće u programima koji podstiču kreativnost i talenat dece.

LJ.P.

“Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *