GRAD BOR DONIRAO NOVO VOZILO POLICIJI

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić uručio je danas ključeve novog vozila marke „Škoda Fabia“ načelniku Policijske uprave (PU)  Bor Branislavu Stojadinoviću. Vozilo koje je grad Bor donirao policiji kupljeno je sredstvima iz Fonda za bezbednost u saobraćaju.

– Siguran sam da će ovo vozilo pomoći policiji da na bezbedan i dobar način raspolaže njime i koristi ga za potrebe bezbednosti saobraćaja i svih građana. Ove godine ćemo raspisati novu javnu nabavku za nabavku još jednog vozila koje će  biti dodeljeno naredne godine Policijskoj upravi i nastavićemo sa uređenjem i postavljanjem video nadzora u gradu što će poboljšati bezbednost u saobraćaju kao i bezebednost svih građana, omladine i dece– kazao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

On je naglasio da je prošle godine grad donirao dva vozila Policijskoj upravi u Boru.

-Godišnje se u Fondu za bezbednost u saobraćaju prikupi oko četiri miliona dinara od čega 70 odsto odlazi u budžet Republike Srbije a preostalih 30 posto u gradsku kasu. Od tog novca kupujemo namenski vozila za potrebe rada PU u Boru a u planu je naredne godine da izdvojimo veći deo sredstava za video nadzor u gradu – dodao je Milikić.

Vozilo „Škoda Fabia“ vredno je 1,1 milion dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *