REKONSTRUKCIJA SEOSKOG DOMA U VASILJU

Predsednik opštine Milan Đokić sa saradnicima obišao je radove na rekonstrukciji doma u Vasilju i asfaltiranu deonicu starog puta za bazen. On je naglasio da je zgrada seoskog doma decenijama  propadala i praktično nije bila od koristi meštanima jednog od najvećih sela u knjaževačkoj opštini.

– Namera nam je da u potpunosti rekonstruišemo ovu zgradu, uključujući veliki broj prostorija, a ukoliko sve bude išlo po planu, ovde bi trebalo da bude otvorena i jedna prodavnica. Prostor ispred doma već je asfaltiran i u planu je da bude uređeno i igralište za decu, tako da bi ovo trebalo ponovo da postane mesto okupljanja svih Vasiljanaca – kazao je Đokić.

I ovom prilikom ponovljeno je opredeljenje lokalne samouprave da meštanima seoskih sredina pomogne da dobiju uslove za život što približnije onima u gradu.

– Pre nekoliko dana završeno je asfaltiranje dela puta od Glavičice do mosta prema bazenu. Ti radovi vredni su oko osam miliona dinara, a namera nam je bila da omogućimo bolji, lakši i brži pristup našem bazenu svim putnicima namernicima koji za dolazak do tog objekta koriste stari put – rekao je Đokić.

“Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *