ZIĐIN IZAŠAO U SUSRET POTREBAMA MESNE ZAJEDNICE „OŠTRELJ“

Serbia Zijin Copper uručila je juče kulturno-prosvetnom društvu „Petar Jenić“ u selu Oštrelj, dva LCD smart televizora, audio uređaj sa pojačalom i TA-peć. Nova donacija realizovana je na inicijativu i molbu predsednika seoske mesne zajednice Dragoslava Stančulovića, saopšteno je iz kompanije Serbia Zijin Copper.

-Prošle godine smo od kompanije Serbia Zijin Copper dobili kancelarijski nameštaj i materijal, a sada i ove uređaje vredne 150 hiljada dinara. Želeli smo da opremimo prostoriju KPD „Petar Jenić“ i na taj način poboljšamo kvalitet i uslove rada sa omladinom, pa ovom prilikom želim da se zahvalim kompaniji koja je opet imala sluha za naše potrebe – izjavio je Stančulović.

Iz kompanije su saopštili i da je deo opreme prosleđen  područnom odeljenju borske osnovne škole „Branko Radičević“ u Oštrelju, koju pohađa 20 đaka.

-Donacija će sigurno poboljšati kvalitet obrazovno-vaspitnog rada naše škole u Oštrelju i zbog toga se zahvaljujem, kako kompaniji Zijin, tako i mesnoj zajednici koja se trudi da uvek izađe u susret najmlađim učenicima. Naglasio bih da je većina članova MZ Oštrelj i KPD „Petar Jenić“ pohađala našu osnovnu školu i to je jedan lep primer kako se prvi dani u školi ne zaboravljaju, a ujedno se i misli na buduća pokolenja – istakao je direktor škole „Branko Radičević“Radiša Petković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *